Praha.cz

 
Business zprávy
Vybíráme byt pro rodinu v Praze: Zaostřeno na nejdůležitější kritéria
Pátek, 08. červenec 2016 17:49

Máte nutkání „opustit lokál“ a uvelebit se v novém bytě v Praze, který ten stávající předčí snad ve všech ohledech? Pokud je vašim hnacím motorem rozrůstající se rodina, pravděpodobně vám skutečně nezbude, než se poohlédnout po větším bydlení. Prozradíme vám, na co si dát pozor.

Celý článek...
 
Letošní zdražení vody přinese Praze 440 milionů korun
Pátek, 03. červen 2016 16:59
EKOMPLEX

Od 1. dubna platí obyvatelé Prahy za vodu více než je celostátní průměr. V době minimální inflace poskočila cena vody o necelých osm procent. Nyní Pražané platí 85,18 korun za metr krychlový namísto 79 korun. Celostátní průměr nyní činí zhruba 83 korun.

Celý článek...
 
Ceny bytů v Praze stoupají méně než na jihu Moravy
Čtvrtek, 02. červen 2016 13:57

Více než 80 % Čechů touží bydlet ve vlastním bytě nebo domě. Zjistili to výzkumníci ze Sociologického ústavu AV ČR. Oproti roku 2001 je to o 5 % víc. Častou překážkou při pořizování vlastního bydlení jsou ale peníze.

Celý článek...
 
Rozhodující kritéria při výběru bytu v Praze? Cena, lokalita a dopravní dostupnost!
Čtvrtek, 02. červen 2016 09:50

Nemáte-li s výběrem bytu předchozí zkušenosti, můžete snadno šlápnout vedle. Klíčovými parametry jsou cena, lokalita a dopravní dostupnost, ale najdou se i další kritéria, která byste neměli podcenit. Například to, jestli je pozemek ve vlastnictví developera, což si lze jednoduše ověřit výpisem z katastru nemovitosti. Prodej nových bytů obvykle začíná v momentě, kdy je hotová projektová dokumentace, takže již musí být vyřešena i otázka vlastnictví pozemku.

Celý článek...
 
Web, který Vám pomáhá odkrývat neznámá čísla
Úterý, 05. leden 2016 11:51
Web, který Vám pomáhá odkrývat neznámá čísla

Jistě znáte chvíle, kdy Vám dost často volá pro Vás neznámé číslo. Jednou telefonický průzkum, pak nabídka zaručeně fungující novinky, jindy anketa s malým dárečkem, který Vám chtějí poslat až domů. Není Vám to příjemné, ale jak se bránit, když nikdy předem nevíte, kdo volá?

Celý článek...
 
Průvodce výběrem bydlení v Praze
Středa, 30. prosinec 2015 08:56
Průvodce výběrem bydlení v Praze

Chtěli byste si koupit byt? Zdají se vám ceny příliš vysoké? Nevíte, kterou lokalitu vybrat? Nebo hledáte jen ubytování na pár dní? Máme pro vás několik tipů, jak si v těchto situacích co nejlépe poradit!

Celý článek...
 


Strana 6 z 21